HISTORIZON

Een terugblik naar het heden

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bel met Historizon via
088 6360200
of mail naar:
info@historizon.nl

Historizon dag

naarden 1077686 640

Het zou zo maar kunnen dat u er het afgelopen jaar bij was: Ons jubileumfeest in Castellum Hoge Woerd in De Meern. Dat programma smaakte naar meer. Daarom nodigen we u uit voor een Historizondag in Naarden op zaterdag 3 februari. Een ander programma, een andere plek en andere sprekers, maar dezelfde kwaliteit.

Uiteraard willen we u graag meer vertellen over de programma’s die we komend jaar organiseren. En waar kan dat beter dan in de historische omgeving van Vesting Naarden?
Omlijst door boeiende sprekers, boeken, wandelingen, en
meer.... Komt u ook?

Sprekers

We hebben voor deze dag drie sprekers bereid gevonden een lezing te geven:

  • Prof. Dr. Simon Groenveld. Hij zal spreken over de 80-jarige oorlog
  • Willem Oosterbeek. Hij zal spreken over de VOC, en de Banda-Eilanden
  • Mr. Dr. Frans Verhagen. Hij vertelt ons meer over de Verenigde Staten

Programma

We organiseren verschillende activiteiten in Naarden. Uiteraard is er ook tijd en ruimte om Historizon te ontmoeten, uw vragen te stellen over reizen en dagtochten, uw boekingen te plaatsen en om weer eens uw medereizigers te kunnen ontmoeten. 

U kunt bijvoorbeeld het Comenius Museum bezoeken, dat gewijd is aan het werk en leven van de bekende geleerde Jan Amos Comenius (1592 - 1670).

Verder kunt u een stadswandeling maken door de historische binnenstad van Naarden. U wandelt langs prachtige gebouwen, zoals het Spaanse huis en het stadhuis in Hollandse renaissancestijl.

Of u volgt een rondleiding over de Vestingwerken en door het Vestingmuseum. Daarbij hoort natuurlijk het afvuren van het 12-ponderkanon. 

Informatie:

Datum: Zaterdag 3 februari 2018
Tijd: 13.00 - 17.00 uur 
Prijs: Toegang is vrij!
Donatie voor dekking van de kosten is welkom
Inclusief: koffie/thee en lezingen
Exclusief: Toegang Vestingmuseum á € 9,-, gratis met Museumkaart. 

 

 

 

 

Inschrijven

Via onderstaand formulier kunt u zich voor dit programma inschrijven.

Na ontvangst van bovenstaand formulier ontvangt u van ons een bevestiging van uw inschrijving en verdere informatie over het programma en de betaling. Voor de verwerking van uw aanmelding hebben wij tenminste uw naam en emailadres nodig. Alle persoonlijke gegevens die wij van u ontvangen worden alleen gebruikt door Historizon.